klantenservice medewerker

"Zolang ik het werk nog leuk vind en scherp kan blijven, ga ik door"

De meeste mensen werken er op een gegeven moment toch een beetje naartoe; het pensioen. Voor veel mensen een tijd waarin ze nieuwe hobby’s gaan ontdekken, tripjes gaan maken en flink gaan uitrusten. Marja Pant (69 jaar) besloot echter dat ze het anders wilde. Zij begon afgelopen januari aan een hele nieuwe uitdaging als medewerker bij het Service- en informatiecentrum (SIC) van DC Klinieken.

MDL-arts

"Ik denk dat het voor iedere arts goed is om eens te kijken in de keuken van een ander"

Al 15 jaar is Tim werkzaam als MDL-arts. Lange tijd werkte hij in perifere en academische ziekenhuizen, maar steeds vaker merkte hij dat hij daar niet helemaal meer op zijn plek zat. "Er moest steeds meer gebeuren in minder tijd. Dat heeft als keerzijde dat je moet inboeten in contact met mensen, maar dat contact was nou net de reden dat ik dokter ben geworden."

Dermatoloog

“De afwisseling tussen mijn werk bij DC Klinieken en in een ziekenhuis maakt het juist leuk”

Drie jaar geleden werd Sebastiaan van der Bent gevraagd om tijdelijk in te vallen voor een collega die met zwangerschapsverlof ging. Hij vond het alleen zo leuk, dat hij bij DC Klinieken is blijven werken.

Zorgondersteuner

"Ik voerde het sollicitatiegesprek deels vanuit mijn bed"

Sommige patiënten ervaren een coloscopie als een vervelend onderzoek. Bij Marieke Hemmes viel dit darmonderzoek 100 procent mee. Sterker nog, ze hield er een baan bij DC Klinieken aan over. ‘Ik voerde het sollicitatiegesprek deels vanuit mijn bed.’

Pijnconsulent

“Ik krijg de vrijheid en het vertrouwen om zelfstandig te werken"

Werken bij DC Klinieken is erg afwisselend. Dat geldt voor veel functies, maar misschien wel in het bijzonder voor die van een pijnconsulent. Femke Betgen, pijnconsulent bij DC Klinieken Almere, neemt je mee op een doorsnee werkdag.

Psycholoog

"De werksfeer bij DC Klinieken is erg goed"

Bij de pijnzorg van DC Klinieken zijn zeker niet alleen pijnspecialisten en pijnconsulenten betrokken. Ook bijvoorbeeld psychologen spelen een belangrijke rol. Iris de Vries begeleidt als psycholoog groepen patiënten met chronische pijn. Ze vertelt enthousiast over deze stressorengroepsbehandelingen.

Anesthesioloog-pijnspecialist

“Het voelt voor mij echt als ónze kliniek”

Ziekenhuis Sionsberg in Dokkum werd na een faillissement gedeeltelijk overgenomen door DC Klinieken. Anesthesioloog-pijnspecialist Ryan Plein maakte de overgang van dichtbij mee. “Ik ben echt trots op wat we met zijn allen hebben opgebouwd.”

Verpleegkundige

“Niet alleen op het werk, maar ook thuis ervaar ik meer rust”

Als ervaren verpleegkundige heeft José Magrijn voor heel wat organisaties gewerkt, maar een werkklimaat zoals bij DC Klinieken trof ze nog niet eerder. “Ik voel me erg gewaardeerd. Dat was bij andere werkgevers ook wel zo, maar daar werd het niet vaak hardop uitgesproken. Hier wel.”

Physician Assistant

“Ik wil leren en in mijzelf blijven investeren"

Te weinig zorgspecialisten? Dan leiden we ze toch gewoon zelf op! Elien van Oudheusden volgt een master tot Physician Assistant (PA). Dat betekent leren in de schoolbanken en tegelijkertijd in deeltijd werken bij DC Klinieken. “Het is nog veel leuker dan ik verwachtte.”

MDL-arts

“Over het algemeen gaan patiënten blij naar huis”

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft, maakte MDL arts Clemens Bolwerk heel bewust de overstap naar een baan bij een zelfstandig behandelcentrum (ZBC). “Ik wilde controle hebben over mijn eigen agenda.”

Pijnconsulent

"Ik kijk graag naar de mens achter de pijn"

Bij DC Klinieken Rotterdam bouwde Yvonne Museler letterlijk vanuit de kelder van het gebouw samen met haar collega’s een volwaardige pijnpoli op. Met ook nog eens een innovatieve integrale aanpak op het gebied van stressorenbehandeling die landelijk navolging krijgt. “Ik vind het leuk om mijn nek uit te steken.”

Allergoloog

"Een spreekuur is ook echt een spreekuur"

Snelheid en efficiëntie, dat is wat Lisanne Wolters aanspreekt in het werken bij DC Klinieken. “Sommige patiënten lopen al maanden rond met jeuk of huiduitslag. Het geeft voldoening als wij ze binnen één afspraak al heel goed kunnen helpen.”

MDL-arts

“Het is heerlijk om een dag echt alleen met je vak bezig te zijn”

Naast zijn werk in het ziekenhuis werkt MDL-arts Jilling Bergmann een dag in de week bij DC Klinieken Lairesse. Die dag betekent voor hem vrijheid, duidelijkheid en structuur. “Intussen heb ik het zelfs aan ziekenhuis-collega’s aangeraden.”

Mis jouw droombaan niet!

Stel de job alert in en blijf op de hoogte van alle nieuwe & relevante vacatures voor jou!